Tekenen op verzoek

Ik teken op A4 formaat. 

Ik maak een portret van jouw huisdier met kleurpotloden op wit, grijs, blauw of groen tekenpapier (zonder achtergrond) of met softpastelpotloden op speciaal pastelpapier (pastelmat) eveneens zonder achtergrond. Pastelpapier heb ik in diverse kleuren. We stemmen samen af wat jij graag wilt. 

De kosten voor het maken van een tekening (van 1 huisdier) bedraagt vanaf 1 januari 2023 € 90,00 excl. verpakkingsmateriaal & verzendkosten. 

Wil je een 2e huisdier laten tekenen dan maak ik 2 aparte tekeningen op A4 formaat. Het totaalbedrag voor 2 dierportretten is € 160,00 excl. verpakkingsmateriaal & verzendkosten (ophalen kan natuurlijk ook). 

Ik verstuur de tekening(en) altijd aangetekend en verpakt in een brievenbusdoos. Er komt voor de verzending dan € 12,50 bij. 

Tijdens het tekenen houd ik je op de hoogte van mijn vorderingen. 

Pastel is zeer kwetsbaar (vergelijkbaar met houtskool). Voor verzending fixeer ik de tekening met speciale fixeer zodat de tekening niet beschadigt bij aanraking. Toch raad ik je aan om bij het inlijsten van een pasteltekening altijd een passe-partout te gebruiken zodat de tekening niet rechtstreeks in aanraking komt met het glas. Bij kleurpotlood is dit niet direct nodig. Zelf gebruik ik altijd een passe-partout omdat dit het geheel net wat meer 'af' maakt maar het is uiteraard wat je zelf mooi vindt. 

Ik teken hobbymatig. Dit betekent dat ik beperkt ben in het aannemen van opdrachten.
Voordat we tot overeenstemming komen, laat ik uiteraard weten op welke termijn ik de tekening kan maken. Gemiddeld is dit 6 weken.

Aan welke eisen moet de voorbeeldfoto voldoen?
Een voorbeeldfoto moet van goede kwaliteit zijn.
Dit betekent:

-het hoofdje (en deel van het lijf) maar vooral de ogen moeten goed zichtbaar zijn op de foto;
-de foto moet scherp zijn;
-een hoge resolutie hebben en;
-goed belicht zijn.

Met een goede voorbeeldfoto kan ik de tekening zo realistisch mogelijk maken.

Wil je graag jouw dier door mij laten tekenen, vul dan het contactformulier in. Ik neem dan z.s.m. contact met je op .